EXPERT NETWORK - ТАМ, КЪДЕТО СА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ

Снимка

Knorr-Bremse с нов подход към сервизните центрове.

Knorr-Bremse стартира усъвършенствана концепция за сервизните центрове. „Експертната мрежа от сервизи“  - Expert Network на TruckServices е новата, хармонизирана концепция и програма за управление на качеството за следпродажбено обслужване на товарни автомобили в Европа, Близкия Изток и Африка.

Колегите от Knorr-Bremse работят в тясна връзка със сервизите, с цел непрекъснато подобряване на качеството на обслужване на товарните автомобили и задаване качествено нови стандарти на услугата, като се използват ноу-хауто, както на Knorr-Bremse за продуктите и системите, така и специализираните знания и опит на партньорите на Knorr-Bremse в сегмента за следпродажбено обслужване.

За да може всеки автомобил да се върне на пътя по най-бързия начин.

За да се постигне тази цел, от Knorr-Bremse са разработили набор от критерии за качество, които независимите сервизи са длъжни да спазват, за да станат членове на сервизната концепция Expert Network. В замяна, членуващите в мрежата сервизи могат да се възползват от многобройните възможности за развитие, които тя предлага.

Има две опции за членство в рамките на концепцията:

Expert Network за камиони и ремаркета

Членството в експертната мрежа на TruckServices за камиони и ремаркета,  гарантира цялостна подкрепа и сертификация за камиони и ремаркета.

Expert Network за ремаркета

Членството в експертната мрежа на TruckServices за ремаркета,  гарантира цялостна подкрепа и сертификация за ремаркета.

Ако желаете да станете партньор на Knorr-Bremse и да се присъедините към сервизната концепция Expert Network, може да се свържете с представителя на Knorr-Bremse за България:

Тихомир Тодоров

088 718 88 01

Email: tihomir.todorov@btservice.info

Още новини