Новини

ProLine - висококачествен антифриз на конкурентна цена

24.08.2016

В търговската мрежа на Нелас Авточасти, вече се предлагат антифризи, с търговска марка ProLine.
Прочети още

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ НЕЛАС И WAECO!

19.08.2016

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!
Прочети още

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ НЕЛАС И DT® SPARE PARTS!

01.08.2016

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!
Прочети още

Продуктите на Comma Oil & Chemicals Ltd, в търговската мрежа на Нелас Авточасти

20.07.2016

Comma Oil & Chemicals Ltd е световен производител и доставчик на автомобилни смазочни материали, греси, химически добавки и антифризи. Продуктите с марка Comma притежават специфичните одобрения от производителите на двигатели за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили. Продуктите на Comma се дистрибутират в над 40 държави.
Прочети още

Ново попълнение в продуктовата гама на Нелас Авточасти – екстериорни елeменти на италианската компания Beam

05.07.2016

В търговската мрежа на Нелас Авточасти, вече се предлагат и продуктите на италианската компанията Beam. Beam е, основен производител на клаксони и аксесоари за екстериорно оформление на всеки тип превозно средство и по-специално за тежкотоварни превозни средства, ремаркета, полуремаркета. Компанията Beam е утвърден производител, както на национално, така и на международно ниво. Beam e основен доставчик за оригинално вграждане, на този тип продукти, на основните производители на тежкотоварни превозни средства. Продуктите на Beam, се изработват от висококачествени материали, осигуряват отлични характеристики, при дълъг експлоатационен живот. Дългогодишния опит, развойната дейност и високото качество на продуктите, прави Beam предпочитан избор и в сектора за след продажбено обслужване.
Прочети още

Перфектна осветителна система, Перфектна безопасност с DEPO

05.07.2016

DEPO e водеща компания, за след продажбено обслужване, която предлага на своите клиенти и партньори - иновативни, надеждни и достъпни продукти за осветителната система на автомобилите. Продуктите с марка DEPO са символ на качество и висок професионализъм.
Прочети още

Инструментите на KS TOOLS в търговската мрежа на Нелас Авточасти

22.06.2016

KS TOOLS като водещ производител и доставчик на съвременни инструменти, предлага на професионалистите широка гама ръчни, пневматични, специализирани инструменти и оборудване. Инструментите на KS TOOLS предлагат впечатляващо качество, отличен дизайн за сигурност и комфорт при работа, както и конкурентни цени. Инструментите на KS TOOLS са проектирани и изработени, за да посрещнат, най-високите технологични изисквания.
Прочети още