AUTOMOTIVE EXPO SOFIA 2018

Снимка

Уважаеми клиенти и партньори,

За първи път в България, ще се проведе търговско изложение за следпродажбено обслужване на превозни средства, организирано от независим организатор - Интер Експо Център. Automotive Expo Sofia, ще се проведе с подкрепата на Automechanika. Фокусът на изложението, ще бъде върху бързо развиващата се автомобилна индустрия и следпродажбените услуги в България.

Като водеща компания в CV сегмента, НЕЛАС АВТОЧАСТИ, ще бъде част от това събитие. По време на събитието, ще представим пълното портфолио от продукти и услуги, предлагани от НЕЛАС АВТОЧАСТИ на българския пазар.

За нас ще бъде удоволствие да ни посетите, за да ви покажем новите и интересни допълнения в продуктовата ни гама. Всички клиенти, които посетят нашия щанд, ще имат възможност да получат информация от първо лице, за всички новости в тежкотоварния сегмент.

В седмицата, по време на изложението, за всички наши клиенти, ще има много интересни и актуални предложения! Възползвайте се! Очакваме ви!

Моля, при проявен интерес, свържете се с Вашия търговски представител или попитайте в най-близкия търговски обект на НЕЛАС АВТОЧАСТИ, за да получите покана за безплатен вход за изложението.

Още новини