ЦИФРОВИ РЕШЕНИЯ ЗА КАМИОНИ И РЕМАРКЕТА

Снимка

Цифровизацията, в индустрията за търговски превозни средства, бе централна тема в щанда на SAF-Holland на изложението Automechanika 2018.

По време на изложението, което се проведе в средата септември във Франкфурт, специалистът по осите SAF-Holland, показа своите доказани онлайн инструменти и представи новото си удобно приложение за бързо идентифициране на резервните части.

Цифровизацията е тенденция, която придобива все по-голямо значение в индустрията на търговските превозни средства и може да бъде много полезна при изпълнението на ежедневните задачи. Използвани по подходящ начин, цифровите методи и предсказуемите системи повишават ефективността и безопасността на товарните автомобили и ремаркета.

„Като един от водещите световни доставчици на търговски компоненти на превозни средства, ние виждаме цифровизацията като възможност за активно стимулиране на това развитие. За да накараме търговците на дребно и операторите да осъзнаят новите спестяващи време и разходи опции за мрежови решения, ние насочваме фокуса на вниманието върху тях по време на изложението Automechanika 2018“, това сподели Александър Шарпио, вицепрезидент продажби на оригинални части и следпродажено обслужване в SAF-Holland Европа.

Свързани производители

Още новини