EURORICAMBI – РАЗЛИЧНИ, НО С КАЧЕСТВОТО НА ОРИГИНАЛА!

Снимка

Euroricambi Spa е италианска независима компания, създадена през 1979 г. Компанията е изминала дълъг, но успешен път от малка работилница до индустриална компания, със сериозно влияние на пазара за следпродажбено обслужване на търговски превозни средства.

От 1979 г. Euroricambi SpA, е разположена в Болоня, Емилия Романя - италиански регион, със богата индустриална история, известен в цял свят като дом на най-успешните автомобилни компании като Ferrari, Ducati, Maserati и Lamborghini.

В момента, Euroricambi произвежда най-голямата гама резервните части в света за вторичния пазар, а продуктите на Euroricambi, са синоним на надеждност и качество.

Производството се извършва в 17 производствени комплекса, разположени на обща площ от 58 000 квадратни метра. Euroricambi произвежда в своите заводи, повече от 9.500 референтни номера резервни части, за трансмисии и диференциали, които се влагат в търговски превозни средства, автобуси, трактори, други селскостопански и строителни машини на най-големите производители като: Mercedes-Benz, Volvo, Scania, DAF, MAN, Renault Trucks, Iveco, ZF-Transmissions, Eaton-Fuller Transmissions, MERITOR, Caterpillar и много други.

Производствени центрове на Euroricambi, са оборудвани с повече от 150 високо-технологични металорежещи машини с цифрово-програмно управление, като Gleason и Liebherr – машини за прецизно фрезоване и нарязване на зъбни колела с цифрово управление, стругове с ЦПУ E-mag и машинни центрове Mazak и Stama, оборудвани с най-модерните измервателни и контролни инструменти, които контролират не само размерите на детайла, но и неговите химико-металургичните  характеристики.

Високата технология на тези машини и строгите процедури за контрол на качеството, гарантират надеждността и мониторинга на производствения процес, който напълно покрива OEM стандартите.

Euroricambi поддържа 95% от артикулните номера на склад, което осигурява ефективното логистично обслужване и бърза обработката на поръчките. Като се добави сертифицирането по AEOF, се гарантира сигурността и защитата на пратката, и се улесняват митническите операции. Над 97% от продукцията на Euroricambi се реализира на международните пазари.

Продуктовите каталози, предоставянето цялата необходима техническа информация и бързото обслужване, завършват имиджа на компанията.

Всичко това позволява на Euroricambi , да подкрепят клиенти си в тяхната конкурентна пазарна реалност, в 105 страни по света.

Посетете сайта на Euroricambi  www.euroricambi.com или свалете техния APP и вие ще имате Euroricambi под ръка!

Свързани производители
Свързани продукти

Още новини