РАБОТАТА ЗАД ВОЛАНА НА ГОЛЯМО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО Е ТРУДНА!

Снимка

Затова си струва да изберете решения, които подобряват комфорта както по време на шофиране, така и по време на релаксация.

Дългите часове, прекарани в кабината на камиона, го превръщат в дом за шофьора. Там трябва да се чувства като у дома си. Dometic е подготвил специален подбор на продукти, които могат да гарантират комфорт, безопасност и хигиена по време на престои и почивка. Безопасността и комфортът са от съществено значение по време на пътуването. Офертата включва преносими хладилници, микровълнови печки и кафе машини, които ще ви позволяват да създадете  собствена кухня. Благодарение на тези устройства, независимо от ограниченията поради пандемията, винаги можете да пиете горещо кафе и да хапнете здравословно.

Топлинният комфорт също е от голямо значение за безопасността. Ефективните паркинг климатици, осигуряват чист и здравословен въздух, така че водачът да може да почива комфортно. Освен това, вече не е необходимо да разчитате на обществени тоалетни, благодарение на преносимите тоалетни на Dometic. Също така в нашия подбор включихме и практични и необходими аксесоари, като сгъваема маса и стол, спален чувал и удобна кутия за съхранение.

Точно като у дома

Комфортът и безопасността са ключови, при в живот в движение. Интелигентните пространствени решения осигуряват на водачите комфорт и място, където могат да се хранят и почиват, и да поддържат здравословни навици. Хладилникът Dometic CDF2 36 позволява храната да се съхранява при подходящи условия, за дълго време и водача да има под ръка здравословни продукти, вместо да се разчита на нездравословна храна, която е лесно достъпна на бензиностанции и паркинги за камиони.

Топла храна и напитки, може да се приготвят в специална микровълновата печка и кафе машина на Dometic.

Повече свобода

Камионът не е предназначен само за шофиране - той служи и като жилищна зона за водача. Преносимата тоалетна Dometic 972 заема малко място. Шофьорът, не е необходимо да използва обществени съоръжения, което беше сериозен проблем по време на пандемията.

Когато малкото пространство се превърне в дом на водача за определен период от време, въздушният поток и температурата в кабината са от съществено значение за комфорта. Паркинг климатика CoolAir RTX 1000, с мощност 1200 W и време на работа до 12 часа, ще работи добре в умерени (европейски) климатични зони. CoolAir RTX 1000 е тих, ефективен и има ниско потребление на енергия. Всички компоненти са интегрирани в един корпус, което значително улеснява инсталацията.

Шофьорът прекарва по-голямата част от времето си на пътя. Кабината е вторият му дом. Ето защо си струва да го подредите по такъв начин, че да си осигурите най-добрите условия за почивка.

Топла вечеря, миризмата на прясно сварено кафе и приятен, хладен въздух осигуряват удобство и комфорт по време на работа.

Интелигентна камера за контрол на сляпата зона на превозното средство CAM 1000, за разлика от конвенционалните решения за слепи зони, надеждно отличава пешеходците и велосипедистите от статичните обекти като уличните стълбове. Затова няма фалшиви аларми, водачът е предупреден само в случай на реална опасност. Инфрачервените светодиоди гарантират добро качество на изображението и през нощта.

Микровълновата фурна Dometic MWO 24 с вградено 24 V захранване има три степени на нагряване и функция за размразяване. Вместо обичайния въртяща се чиния, при нея има вградена керамична плоча.

Много леките компресорни хладилници на Dometic са лесни за използване. Те са лесни за носене благодарение на удобните си транспортни дръжки. Освен това малките им размери,  позволяват да се поберат в почти всяко свободно пространство в кабината.

Dometic предлага широка гама електрически кани, за свързване към източник на захранване 12 или 24 волта, компактни и безопасни, продуктите са подходящи за монтаж на стена или плот.

Още новини