SABO – НОВО НИВО НА КАЧЕСТВО!

Снимка

Roberto Nuti Group, компания еталон в сектора на висококачествените резервни части за товарни автомобили. Компанията произвежда и дистрибутира амортисьори за товарни автомобили, ремаркета и автобуси повече от 30 години.  Под търговската марка SABO, компанията предлага гама от повече от 1000 номенклатурни номера амортисьори, като осигурява над 95 % покритие на търговските превозни средства в Европа. Цялата продуктова линия SABO за търговски автомобили, се произвежда и тества в два филиала на компанията, разположени в Тоскана и Емилия Романя. Всички продукти  SABO са сертифицирани по ISO 9001. SABO предлага широка гама от продукти, както за оригинално вграждане, така и за сегмента за следпродажбено обслужване на търговски превозни средства. Продуктите на SABO са изцяло взаимнозаменяеми с оригинално вградените, в съответните марки и модели търговски превозни средства.

Опитът, натрупан през годините, превърна амортисьори на SABO, в най-високо оценени от водещите производители на ремаркета, оси и дистрибуторите на резервни части за търговски превозни средства. Развойните инженери на SABO винаги са отделяли специално внимание на предложенията, идващи от техните дилъри и крайни потребители.

Амортисьорите на SABO за тежко натоварени търговски превозни средства са специално разработен, за да компенсират много от проблемите, произтичащи от интензивното натоварване на товарните автомобили, автобусите и ремаркетата, по време на тяхната експлоатация.

Амортисьорите SABO предлагат не само технически предимства, но и отлично качество, на конкурента цена, плюс пълна гама от артикули, предназначени за най-разпространените модели камиони, автобуси и оси на всички производители. Понастоящем пълния продуктов каталог, с повече от хиляда артикули номера, позволява на Roberto Nuti Group, да удовлетвори изискванията за наличност, безопасност и комфорт на своите клиенти и партньори, в над 80 страни.

От 2010 г. SABO разшири гамата продукти, които предлагана своите клиенти, като добави към нея и въздушни възглавници за промишлени и търговски автомобили. Добрият баланс между амортисьорите и въздушните възглавници позволява на цялото окачване да постигне оптимална производителност, по отношение на комфорта и безопасността на превозното средство.

Този баланс на амортисьора и пневматичния възел придобива фундаментална роля, за да се сведе до минимум промяната в поведението на автомобила, в следствие на десетки хиляди километри пробег и работа, понякога в особено трудни условия.

НЕЛАС АВТОЧАСТИ предлага пълната продуктова гама на SABO. Повече информация и компетентна помощ, при избор на продуктите на SABO, може да получите във всеки търговски обект на НЕЛАС АВТОЧАСТИ или от Вашият търговски представител.

Свързани производители

Още новини