САФ-ХОЛАНД РАЗШИРЯВА СВОЕТО ПРОДУКТОВО ПОРТФОЛИО

Снимка

Купувайки ремаркета с оси САФ вие купувате качество, иновации и съвременни технологически решения. Специалистът в осите за полу-ремаркета САФ-ХОЛАНД постоянно разширява  своята гама продукти и все по-комплексно захранва производителите на камиони и ремаркета. От 2006 година, компанията е втория по значимост в Европа производител на лафети, царски болтове,  опорни крикове  и др. С втората си продуктова линия – SAUER – консумативи за извън-гаранционни превозни средства , обхваща още по-широка гама продукти като: дискове, накладки, барабани,  въздушни възглавници и др.

Радостно е, че все повече български транспортни фирми се върнаха към качествените продукти и търсенето им през изминалата 2017 год. нарасна с около 15-20%, констатират от САФ-ХОЛАНД.

Съвместната разяснителна работа , която се извършва заедно с някои от вносителите на ремаркета е много важна за достигане до по-широк диапазон от транспортни фирми, което кара техните собственици да търсят и изискват продуктите на САФ-ХОЛАНД.

Изключително се подобри реакцията на Гаранционни проблеми, а така също се скъси до 3 работни дни времето за изработка на ремонтни оси по заявка на клиентите.

Фирмата се развива много успешно и в световен мащаб, като придобива фирми или строи нови заводи в Бразилия, Индия, Турция и Китай. Пазара в САЩ също се стабилизира и отново бележи ръст.

Миналата година САФ-ХОЛАНД спечели няколко награди за Иновации и устойчиво развитие , като най-интересната и ценна беше за Оста с адаптивно въздушно окачване или т.нар. ос  първа в света ос без амортисьори!

Свързани производители